Нарешті скінчаться дощі: В Україну прийшов антициклон (карта)

Буде багато сонця та туманів, дощі ймовірні лише місцями – на заході та сході. У Києві субота та неділя будуть холодні, але сухі.

Фото: "Коментарі"

В Україну повертається суха та ясна погода, яку приніс антициклон з центром над Скандинавією. Дощ з вітром – лише на сході. Про пише у Facebook синоптик Наталя Діденко, повідомляють Патріоти України.

"Скрізь буде холодно, +3+8 градусів. Проте на Закарпатті очікується тепліша погода – до +15 градусів", – попереджає вона. За її словами, у вихідні, 15-16 жовтня, по Україні вночі мороз, а вдень у межах +3+8, на крайньому заході та на півдні – до +10+15.

"Буде багато сонця та туманів, дощі ймовірні лише місцями – на заході та сході. У Києві субота та неділя – холодні, але сухі", – уточнила Діденко. За даними Укргідрометцентру, у суботу, 15 жовтня, в Україні буде хмарно з проясненнями, на заході очікуються дощі. Вночі скрізь, крім південної частини та Закарпаття, заморозки до –1–3 градусів, вдень +6+8 градусів, в Одеській та Херсонській областях – до +10+12 градусів, на Закарпатті +12+14. У неділю, 16 жовтня, синоптики обіцяють, що погода не зміниться.

"Інколи змушений запитувати": Дуров заявив, що має українське коріння та вивчає мову

субота, 4 травень 2024, 7:45

Генеральний директор Telegram Павло Дуров заявляє, що розуміє 95% письмової української мови. Зокрема, він зазначив у Telegram, що українська мова була цікавою для нього з підліткового віку, оскільки родина його матері походить з України. Як лінгвіст з...

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...