Наркотики, безробіття, ненависть: З'явилися подробиці про минуле першого чоловіка Влади Трохимчук, підозрюваної у вбивстві сина

Родичі розповіли, що Олексій жив на кошти матері Влади, і зносив її речі у ломбард, бо був наркоманом. Але соцопіка не брала це до уваги, коли ставала на його бік.

Влада Трохимчук. Фото: ТСН

Мати 20-річної Владислави Трохимчук, син якої помер у квартирі в Києві, не хотіла вірити в те, що трапилося. Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню "Факти".

Людмила Слюсаренко працює гувернанткою в Москві. Про трагедію вона дізналася від старшої доньки, яка живе у Чернівцях.

Про минуле Влади жінка розповіла, що завагітнівши першою дитиною, Влада представила мамі Трохимчука Олексія як батька дитини. Вони розписалися і повінчалися. Вже після цього Людмила дізналася, що її дочка познайомилася з Олексієм вже будучи вагітною, а він погодився визнати дитину своєю, бо йому було зручно жити з Владою заради грошей.

"Він ніколи не працював ніде. Я їх утримувала повністю, присилала гроші, купувала речі, техніку. А Льоша ніс все це в ломбард. Тому що він наркоман і йому потрібна була доза", - поділилася Слюсаренко.

Не так давно, в минулому році, Владислава розповіла матері, що зійшлася з Антоном, який забезпечує її та дітей. Восени 2016 року Влада вже народила третю дитину – дочку Соню. "Сонечку я, правда, поки бачила тільки на фотографіях. У вересні я приїжджала, багато гуляла з онуками, одягла і взула їх з ніг до голови, подарувала іграшки. Коли повернулася на роботу в Москву, Влада кожен день дзвонила мені, надсилала знімки дітей, ділилася новинами. На початку грудня сказала, що збирається придбати Дані санки до дня народження...", - каже бабуся.

Сам Олексій потім намагався вплинути на "соцопіки", щоб зі своєю мамою забрати дітей чи хоча б бачитися з ними. На те, що він наркоман та безробітний, робітники служб закривали очі. Також вони не брали до уваги постійну агресію та ненависть свекрухи та Олексія до Влади. Нагадаємо, адвокати та експерти впевнені, що у смерті сина Влади винна її колишня свекруха. Вона впливала на соцопіки, щоб Владу змушували давати їй дітей, і це врешті-решт призвело до трагедії.

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...