Народна версія: Стало відомо, яким має бути монумент Путіну в Криму (фотофакт)

Поки в окупованому Криму зі збіднілих кримчан збирають гроші на пам'ятник президенту всея русі користувачі соцмережі запропонували робочий проект "святині".

Робочий проект пам'ятника Путіну в Криму. Фото: Твіттер.

В соціальних мережах з гумором показали, як має виглядати пам'ятник російському президенту Володимиру Путіну у окупованому Криму. Про це пишуть в Twitter Мид Роисси, публікуючи відповідне фото, передають Патріоти України.

"А ось і пам'ятник Путіну в Криму", — підписали в цьому Twitter фото могильного пам'ятника із зображенням російського президента Путіна і написом "Володимир Володимирович..."

Пост з цим фото зібрав понад 70 ретвітів і більше 95 лайків.

"А можна такий пам'ятник йому в Москві?", "Церетелі не вдалося передати відчуття ботокса. Опопсів", "Який прекрасний вигляд", "Чому в Криму? Начебто в Пітер всіх перенаправляють небіжчиків: міст кадирова, вулиця Мотороли. Ну і пам'ятник путіна куди-небудь", — коментують інші користувачі Twitter.

Виплати біженцям: Ось яку грошову допомогу отримують українці у Німеччині та Польщі

четвер, 2 травень 2024, 6:59

Німеччина та Польща - дві країни, які прийняли найбільше українських біженців. Сукупно там перебувають понад половина всіх людей з тимчасовим захистом у ЄС."РБК-Україна" розповідає, які виплати та програми допомоги для втікачів від війни діють в Польщі...

В Україні ціни на популярний фрукт б'ють минулорічні рекорди: Що відбувається

четвер, 2 травень 2024, 6:48

Вартість бананів в Україні стрімко зросла. Закупівельна ціна перевищила торішній рекорд, сягнувши 49,8 грн за кілограм. У супермаркетах банани коштують уже близько 70 грн за кіло, передають Патріоти України. Причиною зростання є кліматичні зміни, які з...