"Нас больше, чем кажется": У Москві поліція розігнала акцію протесту, затримавши її учасників (фото)

За словами організаторів акції, в колоні були активісти "з ментальними особливостями і психічними розладами".

Фото:Fаcebook

У центрі Москви на першотравневій демонстрації затримали 25 осіб з колони "психоактивістів", які несли плакати і розтяжки про психічні розлади. Про це пише Медуза, передають Патріоти України.

За словами художниці Катрін Ненашевої, яка була одним з організаторів акції, в колоні були активісти "з ментальними особливостями і психічними розладами". Судячи з фотографій з акції, активісти несли, зокрема, плакати "Я знаю свій діагноз. А ти?", "Біполярочка" не модний аксесуар. Це мій діагноз"," Нас більше, ніж здається".

"Колона йшла в рамках демонстрації профспілок, вхід на яку був вільний для всіх", - сказала художниця.

Як заявила "ОВС-Інфо" одна із затриманих Анастасія Медведєва, поліцейські при затриманні використовували силу. Інший учасник колони розповів, що поліцейські стали виштовхувати активістів без попередження. Затримані перебувають в ОВД "Таганський" і "Басманний".

Уряд Швеції пообіцяв покращити умови життя для українських біженців: Про що йде мова

понеділок, 6 травень 2024, 11:58

Уряд Швеції посилено працює над новими правилами, згідно з якими, українським біженцям не доведеться тягнути жалюгідне існування на 71 шведську крону на день (258,5 грн). Про це пише Swedinfo, передають Патріоти України. . «Ми розберемося з усіма пит...

"Основне завдання": У Міноборони пояснили, як працюватиме реєстр "Оберіг"

понеділок, 6 травень 2024, 11:30

Реєстрі військовозобов'язаних "Оберіг" взаємодіє із шістьма реєстрами, що необхідно для актуалізації даних. Про це заявила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко, передають Патріоти України. . «У першу чергу реєстр «Оберіг» – це інструмент ...