"Нас никто не слушает, мы на пороге голода": Кримські підприємці опинилися в "глибокій депресії"

​Російські окупанти виживають бізнес із Криму, а жителі півострова продовжують впадати в зубожіння.

В анексованій Ялті ринки гинуть разом з підприємцями: господарі торгових точок впали в глибоку депресію. Про це пише місцеве видання Примечания, передають Патріоти України.

За словами підприємців, останні кілька років людей на ринку мало, рівень життя погіршився, зросло соціальне розшарування, як би це не заперечували російські чиновники. "Господарі точок з ностальгією згадують 90-і і першу половину нульових років, коли людей на ринку було багато. Для хижої влади вони (підприємці) просто корм, а легальні громадські інститути в цьому місті (як і в усьому Криму) не працюють", - йдеться в матеріалі видання.

Ринок у Ялті

Підприємці кажуть, що всі їхні лідери, які їздили за правдою до Сімферополя і в Москву "зіткнулися з жорстким пресингом", а проти деяких з них під різними приводами навіть порушили кримінальні справи. "Малий бізнес в Криму, зіткнувшись з сучасними російськими реаліями, гине. Великі гравці поспішають відбити інвестиції, заганяючи дрібних бізнесменів у свої торгові центри. Щоб прискорити цей процес, умови роботи на ринках роблять нестерпними", - йдеться в матеріалі.

"Втім, навіть у акул рітейлу немає приводу святкувати перемогу. Шопінг в торгово-розважальних центрах сьогодні, по суті, перетворюється на розвагу прошарку забезпечених людей. Їх вистачає на продажу в сімферопольському "Меганомі", але в інших ТРЦ Криму магазини все частіше пустують.

Підприємці додали: "Нас ніхто не слухає, ми на порозі голоду", - резюмує видання.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...