NASA презентувала електромобіль для подорожей астронавтів по Марсу (відео)

MRV (модульний роботизований автомобіль) – це новітня розробка Американського космічного агентства, створена для переміщень людей в умовах інших планет.

При цьому у всіх на устах звичайно ж Марс, хоча не виключено, що застосування "марсомобіль" може знайти і на Місяці, колонізація якого має всі шанси початися значно раніше Червоної планети, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Нескучные новости».

"Колеса транспортного засобу забезпечені електромоторами і особливим механізмом, що дозволяє кожному колесу повертатися незалежно одне від одного на 180 градусів. Це відкриває нові можливості для маневрування. Такі колеса були б дуже корисними в умовах тісних міських вулиць, тому в NASA не виключили, що в майбутньому вони з'являться і на земних машинах", - заявили в національному космічному агентстві США.

Вага автомобіля наразі складає 900 кг. Максимальна швидкість 64 км / ч., А батарея розрахована на 100 кілометрів ходу на одній зарядці. Звісно з часом характеристики покращуватимуться.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...