Наш Роман Зозуля отримав престижний приз футбольної Іспанії (фото)

Роман виконав всі три вимоги Trofeo Garra як кращого гравця сезону - не щадити себе в кожному матчі і бути найціннішим гравцем в команді.

Український нападник іспанського "Альбасете" Роман Зозуля отримав престижний приз Trofeo Garra. Про це повідомляє офіційний сайт клубу, інформують Патріоти України.

Культурна асоціація Альбасете в Мадриді визнала українця найціннішим гравцем команди в сезоні-2017/2018. Тоді Роман провів у складі Альби 30 матчів, в яких забив дев'ять голів і віддав дві результативні передачі.

Даний трофей вручається футболістам клубу вже 33 роки поспіль. Родзинкою церемонії, героєм якої став Зозуля, став той факт, що вона вперше проходила не в Мадриді, а безпосередньо в Альбасете.

Трофей форвард отримав з рук президента Асоціації Патрісіо Морчільо, якого супроводжував віце-президент і головний виконавчий директор клубу Віктор Варела.

"Роман виконав всі три вимоги. По-перше, він ототожнювався з проектом Альба. По-друге, він не щадив себе в кожному матчі. А по-третє, він став найціннішим гравцем сезону в команді", - заявив Морчільо.

Фото з нагородження Зозуля опублікував на своїй сторінці у Фейсбук:


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...