"Наша людина": Бойовики "ІД" виклали відео з присягою чеченця, який влаштував різанину у Парижі

У своєму зверненні 21-річний уродженець Чечні присягає лідеру "ІД" і закликає прихильників угруповання переселятися на її територію або вбивати жителів тих країн, в яких вони перебувають.

Хамзат Азімов закликав чеченців вбивати французів, німців та англичан. Фото: скріншот з відео.

Хамзат Азімов, який з ножем напав на перехожих у Парижі, перед цим записав відео з присягою на вірність "Ісламській державі", інформують Патріоти України.

Відео опублікувало новинне агентство терористів Amaq. У своєму зверненні 21-річний уродженець Чечні присягає лідеру "ІД" і закликає прихильників угруповання переселятися на її територію або вбивати жителів тих країн, в яких вони перебувають. Особливо він виділяє Францію, Німеччину та Великобританію. Причиною своєї атаки Азімов називає те, що Франція брала участь у бомбардуваннях позицій "ІД" у Сирії і Іраку.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...