"Наша музика абсолютно аполітична": У групі Scooter прокоментували намір виступити у Криму

Музиканти гурту заявили, що хочуть обійти стороною політику під час концерту на анексованому півострові, і їдуть в Крим тому, що там живуть їхні фанати.

Група Scooter. Фото:dw.com

Учасники відомої групи Scooter заявили, що не мають наміру вплутуватися в політичний конфлікт в Україні, а лише хочуть порадувати своїх шанувальників в окупованому Криму концертом. Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на газету Bild, передають Патріоти України.

Так, вокаліст Scooter Ейч Пі Бакстер здивувався, що з їх запланованого концерту в Криму роздули сенсацію. "Ми їдемо в Крим не для того, щоб займатися політикою, а тому що там живуть наші фанати. У нас є, що їм показати", - сказав він.

У свою чергу менеджер групи Йєнс Теле заявив, що група не хоче робити ситуацію вибухонебезпечною, і має намір залишатися нейтральною в політичних поглядах.

"Ми навіть не знали, що вплутуємося в політичний конфлікт. Наша музика абсолютно аполітична, і ми хочемо триматися в стороні від політичних питань. Ми їздимо в Україну і в Росію з 1995 року, у нас там багато фанатів, які з нетерпінням чекають Scooter" , - цитує його Bild.

Видання Bild також зазначило, що в Україні учасникам групи загрожує кримінальна відповідальність. За словами заступника генерального прокурора України Євгена Єніна, якщо Scooter приїде в Крим без спеціального дозволу, її учасники ризикують потрапити до в'язниці на термін від одного до восьми років. Ситуація ускладнюється тим, що музиканти в цьому році планували приїхати до Києва.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...