Нашого цвіту - по всьому світу: Українка стала зіркою на популярному шоу талантів у Португалії (відео)

Під час свого виступу на сцені португальського телешоу Got Talent жінка заспівала знамениту композицію Adagio in G-minor, також відому як "Адажіо Альбіноні".

Майя Рудь. Фото:скрін відео

Українка Майя Рудь стала зіркою відомого талант-шоу Got Talent Portugal-2018. 45-річна жінка, яка переїхала до Португалії більше 15 років тому, вийшла на сцену шоу талантів і зуміла завоювати похвалу від суддів. Відеоролик з її конкурсним номером опублікований на YouTube-каналі проекту, зазначають Патріоти України.

Під час свого виступу на сцені португальського телешоу Got Talent Майя заспівала знамениту композицію "Адажіо соль мінор" (Adagio in G-minor), також відому як "Адажіо Альбіноні". Її спів зворушив всіх журі конкурсу, від яких Рудь отримала три "Так".

"У вашому співі надзвичайна щирість", - сказав після її виступу відомий португальський музичний критик Мануель Моура дус Сантос, який є одним із суддів проекту.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...