"Наших бьют": Роспропаганда занепокоїлася становищем циган на київському вокзалі

Схоже, російські пропагандисти вже і самі не знають, до кого б ще прийти на захист із своїм "русским миром".

ЗМІ терористичної «ДНР» несподівано занепокоїлися становищем циган, яких нібито побили і пограбували на вокзалі у Києві, повідомляють Патріоти України. Так, цьому присвятили навіть невелику замітку. Цитуємо без змін:

"На центральном железнодорожном вокзале в Киеве неизвестные избили и ограбили цыган.

Неизвестные в военной форме избили группу из 30 цыган, требовали документы, обыскивали и забрали деньги. Известно, что пострадавшие собирались отправиться в Закарпатье.

Сообщается также, что после нападения цыгане остались на железнодорожном вокзале. Часть из них все же намерена поехать в Закарпатье. А остальные остаются на улице. У них уже нет средств, чтобы купить билеты".

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...