Наслідки блокади: Масові звільнення на "націоналізованих" підприємствах, у Захарченка намагаються уникнути "голодних бунтів"

Щоб уникнути народних протестів, пов'язаних з повальним зубожінням, так звана влада "ДНР" заявила про проведення переговорів з російськими компаніями.

На "націоналізованих" підприємствах в "ДНР" назрівають бунти. Ілюстрація:Ukr.Media

Наслідки економічної блокади позначилися на тимчасово окупованих територіях України найгіршим чином. Про це пише Российский Диалог, зазначають Патріоти України.

Українські підприємства, "віджаті" самопроголошеними "республіками" масово зупиняють свою роботу, людей звільняють. Щоб уникнути народних бунтів, пов'язаних з повальним зубожінням, так звана влада "ДНР" заявила про проведення переговорів з російськими компаніями.

Метою таких переговорів є, за заявою ватажків самопроголошених "республік", укладення договорів на поставку з РФ сировини на підприємства Донбасу.

Крім того, в Росії активно шукаються ринки збуту передбачуваної готової продукції вугледобувних підприємств, збагачувальних фабрик, феросплавних заводів.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...