"Настоящая только девочка": стало відомо, навіщо дівчинка малювала прахом діда у скандальному відео

Ролик виявився рекламою нового російського фільму в жанрі хоррор.

Кадр з реклами. Фото:vk.com

Ролик про дівчинку, яка малювала прахом свого прадіда, виявився вірусною рекламою нового російського фільму "Прахдед". Про це сайту TJ розповів засновник студії My Duck's Vision Юрій Дегтярьов, який бере участь в просуванні картини, інформують Патріоти України.

За словами Дегтярьова, замість праху на зйомках використовувався "синтетичний замінник", а справжньою на відео є тільки дівчинка, яку дійсно звати Аня і якій справді десять років.

Дегтярьов пояснив, що ролик є початком вірусної рекламної кампанії фільму в жанрі хоррор, в якому Аня виконує головну роль.

За його словами, картина повинна вийти в кінотеатральний прокат Росії, фільм називається "Прахдед", його режисер і продюсер - Олександр Невський, а сценарист - Микита Міхалков.


Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...