Наталя Могилевська "порадувала" шанувальників новим селфі. Шанувальники не зрозуміли

Українська співачка відзначила своє 40-річчя і розповіла, що "відчуває себе Євою".

Шанувальники назвали фото Наталії "невдалим". Фото: Instagram.

Нове фото зірки, зроблене в Одесі, викликало суперечки серед її підписників, які вважають його "невдалим". Про це пишуть Патріоти України з посиланням Нескучные новости.

Співачка Наталя Могилевська опублікувала знімок в Instagram після прильоту до Одеси. Селфі викликало резонанс в соцмережі: користувачі розкритикували зовнішній вигляд співачки.

Підписники назвали її "старою", здивувалися дивним макіяжем брів і назвали 50-річною. Фанати вважають такі випади про вік неетичними і підтримують зірку в коментарях.

Сама Могилевська відповіла на критику про "старе" фото в наступних постах, публікуючи фото з одеського пляжу.

"Відчуваю себе єдиною жінкою на Планеті Земля, якій сьогодні сорок. Мій вік викликає такий приголомшливий ажіотаж, що я часом відчуваю себе Євою. Улюблені мої, який же жах жити і не любити свою країну, себе, свій вік, хотіти, щоб твої діти були, як Петя або Даша з сусіднього класу. Сумно. Ви не прощаєте іншим те, що не можете пережити самі і хочете те, що не можете мати ", - вважає співачка.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...