"Наташка с пулеметом "Метро" грабила": Між екс-ватажками ''ДНР'' спалахнув публічний скандал

Ігор Безлер та Павло Губарєв не втомлюються звинувачувати один одного та усіх інших у масових розкраданнях "народного майна".

Губарєв образився на Безлера. Фото: соцмережі.

Екс-ватажок терористичного осередку в Горлівці Ігор Безлер спровокував скандал зі своїм "колегою" "народним губернатором" з "ДНР" Павлом Губарєвим, звинувативши останнього в участі у великій афері з грошима. Приводом стала провокаційна публікація Безлера в одній із соцмереж. Губарєв своєю відповіддю поділився в Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Тут Ігор Миколайович Безлер згадав в одному зі своїх постів моє прізвище. Так ось, вважаю що Безлеру, як російському офіцерові з полковницькими погонами, потрібно буде публічно вибачитися переді мною, якщо моє ім'я в озвучених схемах не пролунає", – написав він.

За словами Губарєва, подібні звинувачення слід підкріплювати фактами і документами. "А взагалі, моя добра порада шановному Ігорю Миколайовичу – не виступати в ролі базарної бабки, що переказує вуличні байки", – висловився він.

Конфлікт екс-ватажків "ДНР" висміяли в мережі. Так, в Telegram-каналі "Це ДНР, крихітко!" показали, якою могла б бути дуель терористів. "Дуелювати слід тільки на бульварі Пушкіна (класик перевертається в труні). Обов'язково запросити телекамери і Пирогову з блокнотом. У журі – Басуріна з мідною бляхою на шиї. Видовище, напевно, приверне маси. Продаж квитків організувати через чорну касу ВТС. В конферансьє – Парецький", – написали з сарказмом.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...