"Натянем вас по самый пуп": Поет з Миколаєва написав шовіністичний вірш про українців (фото)

Віршоване "творіння" було опубліковано в соцмережі 8 травня.

Аркадій Суров. Фото:Литературный НиколаевПоет з Миколаєва Аркадій Суров опублікував сепаратистський вірш про українців на своїй сторінці "ВКонтакте". Як відомо, ця соціальна мережа заборонена в Україні. Вірш з'явився в ній 8 травня, в День пам'яті і примирення. Про це повідомляє видання NikLife, інформують Патріоти України.

Цікаво, що в Facebook теж помітили цей вірш Сурова. Користувачі мережі опублікували його в коментарях під записом про його виступ в Києво-Могилянській академії.

Там же в коментарях вказали, що поет пише, наче його акаунт зламали.

Слід наголосити, що сам поет народився в російській Пермі на Уралі. У 1970 році його сім'я переїхала в Україну, в місто Миколаїв.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...