​Нацвідбор Євробачення: Андрій Данилко розкритикував виступ Міли Нітіч, та за словом у кишеню не полізла

Андрій Данилко та Костянтин Меладзе розкритикували виступ Міли Нітіч. Особливо дошкульним для відомої співачки виявилась критика «провідниці Вєрки»

Міла Нітіч. Фото ТСНСудді не оцінили виступ Міли Нітіч, яка у другому турі нацвідбору Євробачення виступила із композицією Mystery, повідомляють Патріоти України.

Костянтин Меладзе зауважив, що у пісні Нітіч не вистачає піку. "Мені виступ був схожий, наче важкий лайнер набирає висоту. Спочатку тяжкувато, до другої частини пісні повністю залунав голос. Все стало на свої місця. Потужний вокал. Побоювання – у цій пісні немає піку, який був би останньою гирею. Вона холоднувата", - висловив свою думку Меладзе.

А от із Андрієм Данилком, який впевнений, що пісня Міли є банальною, співачка вступила у словесну сутичку

"Конкурс Євробачення - не конкурс голосів, а конкурс пісень. Якщо там беруть участь навіть я, то… Я думаю, ви добре заспівали, але це 2004 рік, а зараз 2017. Категорично ні. Це банально", - заявив Андрій.

Міла відповіла, що знає його позицію, що Європу важко здивувати такими піснями, однак порадила Данилку звернути увагу на те, про що саме пісня.

Джамала ж, своєю чергою, підтвердила, що Нітіч зробила все від неї залежне, однак цього виявилося недостатньо.

"Вбивця" Google виходить 9 травня: Що відомо про нову пошукову систему

понеділок, 6 травень 2024, 5:58

У міру загострення "війни штучного інтелекту" між Google Gemini і Microsoft ChatGPT з'явилися чутки про те, що 9 травня 2024 року з'явиться нова пропозиція для веб-пошуку, яка функціонує на основі ChatGPT. Це також може стати викликом для домінуючого п...

Запобігне важким імунним реакціям навіть краще наявній медичній практиці: Науковці створили універсальну групу крові, що розв'яже проблеми пошуку правильних донорів

понеділок, 6 травень 2024, 5:00

Переливання відповідної групи крові часто стає серйозним каменем спотикання через її наявність і терміновість. Але вчені стверджують, що знайшли бактерії, які залишать цю проблему в минулому. . Під час нещодавнього дослідження групи фахівців з Техн...