"Нацисти-наркомани навіть власному начальству у спину стріляють": Пропагандисти "ДНР" придумують нові страшилки про ЗСУ

Розрахунок окупантів очевидний: пропустивши через себе такий міцний інформаційний коктейль з нацизму, вбивств і наркоманії, наївний і довірливий чоловік за місяць займе собі чергу на виборчій дільниці.

Басурін та його "товариші" почали брехати інтенсивніше. Фото: соцмережі.

Терористи на Донбасі продовжують складати страшилки про військових ЗСУ для народу "республіки": серед нового - наркомани-нацисти і розстріли в спину. В останніх трендах окупаційної пропаганди розбиралися українські журналіст, передають Патріоти України.

Якщо раніше, "нацисти" в ЗСУ і наркомани в українській армії були різними пропагандистськими наративами, то зараз, для посилення шокуючого ефекту ( "вибори" же зовсім близько), в "ДНР" заміксували ці дві категорії, і тепер безчинства в ЗСУ творять нацисти-наркомани .

Наприклад, спікер так званої народної міліції "ДНР" Данило Безсонов днями повідомив, що якийсь військовий 92-ї бригади на прізвище Білоконь, перебуваючи під впливом наркотиків, покинув бойовий пост і почав стріляти з автомата по товаришах по службі. "На їх вмовляння здатися, він не реагував, лише викрикував націоналістичні гасла. В результаті був убитий", - наводять слова Безсонова сепаратистські ЗМІ.

Ще один військовий ЗСУ сержант Хрестюк, за словами Безсонова, "перебуваючи під впливом наркотичних речовин на бойовому посту", зачепився зі своїм командиром на політичну тему. Сержантові, нібито, не сподобався "зрадофільский" настрій начальника, і Хрестюк, як личить "нацистові", пустив у хід гранату. В результаті вибуху сержант і командир отримали поранення.

За версією бойовиків "ДНР", люблять наркотики і "нацисти" з 128-ї бригади, а коли командири бригади застають солдат за прийомом заборонених речовин, та ще й обурюються, командирів просто розстрілюють. У спину.

Розрахунок бойовиків очевидний: пропустивши через себе такий міцний інформаційний коктейль з нацизму, вбивств і наркоманії, наївний і довірливий чоловік за місяць займе собі чергу на виборчій дільниці, щоб першим віддати голос за Пушиліна, аби тільки не повертатися в Україну.

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...

Чоловіки чи жінки? Вчені з'ясували, хто кращі лікарі

вівторок, 23 квітень 2024, 18:22

Науковці виявили, що жінки кращі лікарки за чоловіків. Про це пише Metro, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що пацієнти мають менше шансів померти, коли їхнім лікарем є жінка – причому ризик для пацієнток ще нижчий. Пацієнти також ...