Навіть камінням кидалися: У Росії двоє чоловіків побилися в болоті через Україну (відео)

"Украина? Вы мне ответите! Защищайтесь, сударь!".

У Росії двоє чоловіків побилися в болоті через Україну. Скріншот.

У мережі з'явилося відео, на якому двоє чоловіків з Норильська влаштували бійку у дворі будинку через Україну. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Причину бійки назвав один з її учасників, відповідаючи на питання людей, які проїжджали на авто повз і зупинилися. Судячи з відео, компанія, яка знімала відео, викликала поліцію.

На відео видно, як один з чоловіків сидить на іншому, обидва брудні і, ймовірно, в нетверезому стані. Один з чоловіків навіть б'є іншого камінням.

"Люди вірили...": Як за старих часів в Україні святкували Великдень

неділя, 5 травень 2024, 11:45

Етнографиня, наукова співробітниця відділу виставкової роботи Національного музею народної архітектури та побуту України (у Пирогові) Лариса Полуянова в ексклюзивному інтерв'ю "Фактам" розповіла про великодні традиції в нашій країні, передають Патріоти...

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...