Назавжди 21-річний: Стало відомо ім'я бійця АТО, який загинув від кулі ворожого снайпера під Мар'їнкою (фото)

Володимир був призваний на військову службу за контрактом ще в жовтні 2014 року і служив в окремому батальйоні спеціального призначення "Донбас-Україна".

Володимир Зейлик. Фото:Facebook

Біля Мар'їнки 7 серпня від кулі снайпера загинув учасник АТО, житель міста Пустомити Львівської області Володимир Зейлик. Про це в Facebook повідомила Пустомитівська районна адміністрація, передають Патріоти України.

"7 серпня, під час виконання поставленого завдання, від кулі ворожого снайпера неподалік Мар'їнки загинув учасник АТО, житель Пустомит (мікрорайон Лісневичі) Зейлик Володимир Миколайович, 1996 року народження", - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби райадміністрації, Володимир був призваний на військову службу за контрактом в жовтні 2014 року і служив в окремому батальйоні спеціального призначення "Донбас-Україна"

"Звання - солдат, посада - водій. Низько схиляємо голови перед світлою пам'яттю нового Героя і висловлюємо співчуття рідним і близьким покійного", - підкреслили в адміністрації.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...