Наживались на дітях: Суд заарештував колишніх "капітанів медбудівництва"

Запобіжний захід обрано для двох колишніх директорів ДП "Укрмедрпроектбуд" і ТОВ "Укрпрофмед", які причетні до заволодіння бюджетними коштами в особливо великих розмірах при будівництві сучасного лікувально-діагностичного комплексу "Охматдиту".

Ілюстрація:ukr.segodnya.uaПечерський районний суд Києва обрав запобіжний захід для двох колишніх директорів ДП "Укрмедрпроектбуд" і ТОВ "Укрпрофмед", причетних до заволодіння бюджетними коштами в особливо великих розмірах при будівництві сучасного лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ГПУ.

В ході досудового розслідування було встановлено, що до скоєння кримінальних правопорушень причетні три колишніх директори ДП "Укрмедрпроектбуд" і ТОВ "Укрпрофмед".

27.07.2016 р. процесуальним керівником у кримінальному провадженні погоджено повідомлення про підозру зазначеним особам у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені в особливо великих розмірах або організованою групою), які у цей же день були вручені двом колишнім директорам ДП "Укрмедрпроектбуд" і ТОВ "Укрпрофмед".

Крім цього, повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України, вручено третій особі, яка в даний час знаходиться на лікуванні в медичному закладі м. Києва.

Зараз Печерським районним судом Києва двом особам обрано запобіжний захід, одній у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 3 млн 834 тис. грн, другій – цілодобовий домашній арешт.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...