Названа дата і місце похорону Павла Шеремета

Павла Шеремета поховають в Мінську в суботу, 23 липня.

На місці смерті Павла Шеремета. Фото: Обозреватель.

Журналіста Павла Шеремета, який був убитий в Києві, поховають в Мінську в суботу, 23 липня. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила білоруський журналіст Світлана Калінкіна, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Інформація про похорони від мами Павла. Завтра (22 липня. - Ред.) буде прощання в Києві. Увечері літаком Пашу привезуть до Мінська, в храм Всіх святих. Похорон в суботу", - написала вона.

Як повідомляли Патріоти України, Шеремет був убитий в результаті вибуху машини вранці, 20 липня. Інцидент трапився в Києві на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка.

Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам негайно розслідувати вбивство журналіста. У поліції попередньо кваліфікували вибух авто Шеремета як умисне вбивство.

Більше не повернуться? Скільки українських біженців планують залишатися у Європі - дослідження

середа, 15 травень 2024, 7:22

Майже половина українських біженців у країнах Східної та Центральної Європи мають роботу. Планують залишитися у країні перебування в осяжному майбутньому 70% українців. Такі результати дослідження Міжнародної організації з Міграції (МОМ). Міжнародна ор...

Деяким українцям дозволяють платити за газ менше, ніж зазначено в платіжці - ось хто отримає знижку

середа, 15 травень 2024, 6:45

Клієнти "Нафтогазу" можуть знизити свій рахунок за газ, отримавши знижку 1%. Для цього їм потрібно вчасно розраховуватися з компанією – до 15 числа кожного місяця. Тож у травні для отримання знижки залишилося менше ніж 2 повні доби. Про знижку розповіл...