Названі ТОП-5 страв для ідеального сніданку (фото)

​Ці легкі, корисні та незвичайні на смак страви стануть найкращим початком будь-якого дня

Ілюстрація: nyam-nyam-5.com

Руслан Сєнечкін назвав 5 страв, які ідеально підходять для сніданку, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Новое время".

Пиріг крем-брюле

Всі звикли до міні-порцій цього десерту. А я пропоную, особливо якщо у вас в цей день сімейне свято, день народження або просто неділя, – організувати солодкий і дуже смачний сніданок. Лимонний крем-брюле з карамельною скоринкою – найсмачніший контраст і апетитний десерт на сніданок до чаю. Щоб зробити карамельну корочку, можна посипати страву цукром і ненадовго поставити в духовку на 200° C, встановивши підігрів згори.

Коронний гарний сніданок

Смачно, корисно і вітамінно. У складі: шпинат, петрушка, лосось, яйця, борошно, вершковий сир, желатин, жовтки і спеції. Можна самим зробити майонез, щоб поліпшити смак. У будь-якому випадку вийде ніжний рулет, дуже схожий на японські роли. До того ж готується швидко, і його можна зберігати в холодильнику кілька днів. Рекомендую з шампанським або іншим ігристим вином.

Тоффі-пудинг

Улюблений десерт Кейт Міддлтон, який, як запевняють, вона любить готувати сама. Так що якщо вранці хочете відчути себе королем чи королевою – приготуйте тоффі-пудинг. Це англійський десерт з яскравим смаком, який подається з карамельно-вершковим соусом. Останній надає цій страві приємну солодкість. А в основі десерту – багата вітамінами курага.

Шоколадний мус

Чудовий сніданок для закоханих. Романтика, енергія, відмінний настрій і гормони радості гарантовані. Я не ласун, але, спробувавши шоколадний десерт у вигляді мусу, зрозумів, що це зовсім інше. Не занадто солодко, однак насичено і заряджає святковим настроєм на 100%. Раджу приготувати шоколадно-апельсиновий варіант цього мусу. Взимку – супер!

Курячий рулет з песто в беконі

Якщо хочете з ранку відчути себе в Італії, рекомендую приготувати цей рулет – запах неймовірний. До складу входить куряче філе, бекон, моцарелла, спеції і найвідоміший соус в світі – песто. Такий рулет – абсолютно універсальна страва, яку можна подавати на сніданок в бутербродах, як холодну закуску на обід або гарячу страву на вечерю гостям.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...