Не без натяку "ЯЦН ПДР": Скандальний журналіст пояснив, що означає абревіатура на його автомобільних номерах

«Я ЦіНую Правила Дорожнього Руху», - пояснив Василь Забродський. А ви що подумали?

«Я ЦіНую Правила Дорожнього Руху», - пояснив власник авто. Фото: Фейсбук.

Так креативно оновив номерні знаки на власному «Range Rover» скандально відомий буковинський тележурналіст та громадський активіст Василь Забродський. Тепер на його позашляховику замість звичних цифр з'явилися не зовсім звичні літери "ЯЦН ПДР", передають Патріоти України з посиланням на vsemisto.info.

Як пояснює Забродський, така комбінація літер означає «Я ЦіНую Правила Дорожнього Руху». Автомобільною обновкою одіозний тележурналіст одразу похизувався у соціальних мережах. Забродський зазначив, що нові патрульні ще не встигли помітити нові номери його автомобіля, принаймні ще не зупиняли саме за це.

Нагадаємо, що навесні минулого року аналогічний номерний знак Забродський почепив на мопед. Тоді ж активіст розтлумачив «Я ціную правила дорожнього руху», і ніякого іншого сенсу тут нема, запевняв журналіст.

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...