Підліток у Миколаєві намагався підірвати джип свого родича-депутата, поліція повідомила подробиці інциденту (фото, відео)

Сам підліток вже розкаявся у вчинених діях і розповів, що пішов на це через особисті образи.

У Миколаєві підліток скоїв замах на життя свого родича-депутата міської ради. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області, передають Патріоти України.

Підліток змайстрував і заклав в автомобіль депутата Toyota Land Cruiser Prado дистанційний вибуховий пристрій, який повинен був вибухнути при надходженні вхідного дзвінка. Зловмисник зателефонував, коли депутат разом з дружиною перебували в позашляховику, на щастя, пристрій не спрацював так, як задумував підліток.

Зазначається, що інцидент стався 30 серпня, але до сьогоднішнього дня про нього не розголошується в інтересах слідства.

Потерпілий заявив, що разом з дружиною відвіз свою дитину в дитячий садок, вийшов з ними з авто, а коли повернувся з дружиною до автомобіля, то почув хлопок, після чого побачив дим з-під кришки бензобака.

Експерти вилучили з бензобака вибуховий пристрій, попередньо, запальний, дистанційної дії. Даний інцидент правоохоронці ідентифікували як замах на вбивство (ч. 2 ст. 15, п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 КК України).

Сам підліток розкаявся у вчинених діях і розповів, що пішов на це через особисті образи. Вибуховий пристрій він зробив за рекомендаціями з інтернету за допомогою найпростішого мобільного телефону, дротів і скотча.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...