"Не будь как Артем и Гена" - в Миколаєві розвісили борди з портретами "славетних" мажорів, котрих не приборкала місцева поліція

Внизу білбордів розміщено хештег по-миколаївськи: "Україна без биків".

Мажори в Миколаєві "прославилися" на всю країну. Фото:24tv.ua

Історія з двома молодиками, що розперезалися та влаштували п'яний дебош в центрі Миколаєва, яких не могли вгамувати п'ять нарядів поліції, в черговий раз "прославила" Миколаїв на всю Україну. Зрозуміло, що така "слава" не могла пройти безслідно - на вулицях Миколаєва з'явилися білборди, на яких зображені фізіономії головних фігурантів всеукраїнського скандалу. Про це пише місцевий сайт Новости-N, передають Патріоти України.

Зображення Сімова і Слободянніка взяті з того самого відео, на якому зображений знаменитий дебош, а також зі сторінок в соціальних мережах. Текст зверху сказано: "Не будь як Артем і Гена. Поважай людей". А ось внизу хештег по-миколаївськи: "Україна без биків".

Як відомо, у ніч з 29 на 30 серпня двоє п'яних дебоширів на "Мерседесі" в центрі Миколаєва напали на таксиста, побили кількох випадкових свідків. За викликом на місце події прибуло відразу 5 нарядів патрульної поліції, які, однак, так і не змогли впоратися з двома хуліганами.

У присутності поліцейських ті продовжували бити людей, крили матом всіх, включаючи самих правоохоронців. Поліцейські мовчки спостерігали за всім, що відбувається.

За підсумками інциденту всі поліцейські, які приїжджали на даний виклик, були звільнені. Стосовно обох бешкетників порушено кримінальну справу, суд обрав їм запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з обов'язковим носінням електронного браслета.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...