Не для скрепного горла: Чоловік та жінка у Росії вдавилися салом

За обома випадками зараз проводяться перевірки. Всі обставини встановлюються

Сало. Ілюстрація:https://mag.relax.ua/У місті Фролово Волгоградської області РФ відразу двоє людей на смерть вдавилися салом. Як повідомив сайту V1.ru керівник слідчого відділу по Фроловському району Ігор Бєліков, після вживання сала померли 46-річний чоловік і 62-річна жінка, передають Патріоти України.

У першому випадку трагедія сталася в місті Фролово. 46-річний місцевий житель прийшов в гості до своєї троюрідної сестри. Як тільки почалося застілля, гостю налили чарочку самогону і запропонували закусити.

Перекинувши чарку, чоловік взяв шматок сала значних розмірів, але проковтнути його не зміг. "Шматок виявився настільки великим, що застряг на вході в стравохід, чоловікові стало погано - пояснив Ігор Бєліков. - Близькі, які знаходилися поруч, намагалися допомогти, але врятувати його не вдалося.

Прибувши на місце, медики констатували смерть. За висновком експертів, фроловчанин помер саме через те, що вдавився салом. Шматочок був розміром вісім на чотири сантиметри. Встановлено, що сталася механічна асфіксія при закритті верхніх дихальних шляхів".

В іншому випадку на смерть вдавилася салом 62-річна пенсіонерка. За попередньою інформацією, під час вечері жінка вирішила з'їсти шматочок сала. Вона вдавилася, а оскільки перебувала вдома одна, допомогти їй ніхто не зміг. "Чоловік виявив дружину вже мертвою. Після розтину у загиблої виявили чужорідний предмет, а саме сало. Ковтнуть його вона не змогла, і шматочок сала перекрив дихальні шляхи, - додав Ігор Бєліков. - За обома випадками зараз проводяться перевірки. Всі обставини встановлюються".

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...