Не доїхали до "доброго царя": ОМОН пов'язав усіх фермерів, які їхали у Москву скаржитися на злих чиновників

Далекобійників, які поїхали підтримати протестувальників, заблокували на узбіччі МКАДу.

Протест фермерів перервав ОМОН. Фото:kuban.depo.ua

Всіх учасників протесту фермерів під Ростовом, які їхали в Москву, щоб поскаржитися Путіну на проблеми у вирішенні земельних питань, затримав ОМОН. Про це повідомляє журналіст Арсеній Веснін на своїй сторінці у Twitter, передають Патріоти України.

"Їх везуть в автозаках мінімум по 40 людей. Закидають несанкціонований мітинг." - написав він.

"Далекобійників, які поїхали підтримати трактористів, блокують на узбіччі МКАДу. Учасників тракторного маршу на Москву оточив ОМОН після зустрічі з місцевою владою під Ростовом. Затримували без насильства, але всіх", - повідомив журналіст.

Як повідомлялося раніше, кубанські фермери оголосили марш-пробіг на Москву після того, як їм не вдалося розповісти прем'єру Росії Дмитру Медведєву про рейдерські захоплення власності, а також про те, що в судах покривають рейдерів.

Поліція заблокувала марш у Ростовській області. Але вони продовжили ходу на наступний день.

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...