"Все люди голосовали. Собаки даже голосовали": Мережу підірвало відео-пародія з "прихильницею Путіна"

Жінка начебто всерйоз розповідає, як голосувати за Путіна ходив її 15-річний син і її "повзаюча" 98-річна паралізована бабуся.

Фото:скрін відео

У Мережі з'явилося відео, в якому мешканка Ростова-на-Дону Наталія істерично радіє перемозі Володимира Путіна на виборах президента Росії. Відео викладено на Youtube, передають Патріоти України.

На відео жінка розповідає, як на вибори президента РФ прийшли голосувати 200 мільйонів росіян, 98% з яких підтримали кандидатуру Володимира Путіна.

"Немає слів просто - цей день настав і Володимир Володимирович залишається з нами. Я молилася - два дні не спала, не їла. Ми всією сім'єю пішли на вибори і ось стало сьогодні відомо, що він переміг. Я боялася, що можуть ці заслані козачки прорватися до влади, але ні", - говорить вона.

Жінка всерйоз розповідає, як голосувати за Путіна ходив її 15-річний син і "повзаюча" її 98-річна паралізована бабуся.

"Всі люди голосували. Собаки навіть голосували, так всі люблять Путіна", - говорить вона.

На відео жінка заявляє, що після переобрання Путіна, Росія нарешті знищить "недокраїну" Україну, поставить на місце Польщу, Прибалтику і Китай, а також поверне Аляску.

"Тепер все по-іншому буде - Америку цю, Аляску повернемо. Все буде нормально - всіх порвемо, ми з Путіним. Весь Ростов лежить п'яний і святкує, що Путін переміг. Ми святкуємо - у нас все закрито сьогодні. Хоча сьогодні вже субота - все одно всі святкують, вся країна - салюти будуть сьогодні. На горілку 20% знижка. Зараз чоловік ще три пляшки принесе", - розповідає жінка.

При цьому у мережі не можуть зрозуміти, чи жінка сильно іронізує над ситуацією чи дійсно говорить щиро. Деякі користувачі мережі вважають, що це відео - звичайний тролінг.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...