Хіти тижня. "Все люди голосовали. Собаки даже голосовали": Мережу підірвало відео-пародія з "прихильницею Путіна"

Жінка начебто всерйоз розповідає, як голосувати за Путіна ходив її 15-річний син і її "повзаюча" 98-річна паралізована бабуся.

Фото:скрін відео

У Мережі з'явилося відео, в якому мешканка Ростова-на-Дону Наталія істерично радіє перемозі Володимира Путіна на виборах президента Росії. Відео викладено на Youtube, передають Патріоти України.

На відео жінка розповідає, як на вибори президента РФ прийшли голосувати 200 мільйонів росіян, 98% з яких підтримали кандидатуру Володимира Путіна.

"Немає слів просто - цей день настав і Володимир Володимирович залишається з нами. Я молилася - два дні не спала, не їла. Ми всією сім'єю пішли на вибори і ось стало сьогодні відомо, що він переміг. Я боялася, що можуть ці заслані козачки прорватися до влади, але ні", - говорить вона.

Жінка всерйоз розповідає, як голосувати за Путіна ходив її 15-річний син і "повзаюча" її 98-річна паралізована бабуся.

"Всі люди голосували. Собаки навіть голосували, так всі люблять Путіна", - говорить вона.

На відео жінка заявляє, що після переобрання Путіна, Росія нарешті знищить "недокраїну" Україну, поставить на місце Польщу, Прибалтику і Китай, а також поверне Аляску.

"Тепер все по-іншому буде - Америку цю, Аляску повернемо. Все буде нормально - всіх порвемо, ми з Путіним. Весь Ростов лежить п'яний і святкує, що Путін переміг. Ми святкуємо - у нас все закрито сьогодні. Хоча сьогодні вже субота - все одно всі святкують, вся країна - салюти будуть сьогодні. На горілку 20% знижка. Зараз чоловік ще три пляшки принесе", - розповідає жінка.

При цьому у мережі не можуть зрозуміти, чи жінка сильно іронізує над ситуацією чи дійсно говорить щиро. Деякі користувачі мережі вважають, що це відео - звичайний тролінг.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії підірвали склад ракет на 9 тис. квадратів! Почали евакуацію. Ростов і Дагестан без світла, - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 21:36

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо успішного характеру атак українських сил оборони по тиловій інфраструктурі РФ. Зокрема, мовиться про знищення складу боєприпасів у Воронезькій області. Крім того, зазнали значни...

У Криму знищили новітній носій "Калібрів", котрий прикривав Кримський міст - Снєгирьов

середа, 22 травень 2024, 18:40

Стали відомі подробиці атаки на Севастополь. Виявляється, Сили оборони України знищили набагато жирнішу ціль, ніж про це повідомлялося спочатку. Також ЗСУ завдали удару по окупованому Луганську, а саме академії внутрішніх справ, де наразі пункт постійн...