Не думали ані про статус, ані про документи – просто встали і пішли: Запоріжжя поховало останнього невідомого героя АТО (відео)

На військовому цвинтарі в Кушугумі могила стала 118-м похованням нерозпізнаного військового.

Могила невідомого героя. Фото: скріншот з відео.

На Запоріжжі поховали невпізнаного бійця АТО, останки якого зберігалися в місцевому морзі. Попрощатися із загиблим прийшли запорізькі волонтери, посадовці та бійці добровольчих батальйонів, ідеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

На військовому цвинтарі в Кушугумі могила стала 118-м похованням нерозпізнаного військового. Більшість – це загиблі під Зеленопіллям, в Іловайському та Дебальцевському котлах. "Невідома точна кількість загиблих, бо там 90% добровольців. Як у нас і завжди. Тому безіменні. А скільки ще таких", - каже ветеран АТО Олександр Таран.

Наразі СБУ намагається розшукати родичів загиблих, але навіть через рік після трагедії встановити їхні особи виявилося неможливим. "Люди не думали ні про які статуси, ні про які документальні підтвердження своєї участі – вони просто встали і пішли", - каже ветеран АТО Володимир Москаленко.

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...