"Не греет наш президент - пусть греют другие!": Мешканці Підмосков'я попросили газу в...Обами (відео)

Втомившись від нескінченних обіцянок і відписок чиновників, яких уже набралася ціла папка, жителі Єгорьєвского району чекають допомоги від президента США.

Скрін відеоЖителі Єгорьєвского району Підмосков'я просять президента США допомогти провести в їх будинку газ. Просити допомоги у російських чиновників їм вже набридло. Про це йдеться на сайті Настоящее время, передають Патріоти України.

Валерій Слєсарєв живе в Підмосков'ї всього за 100 км від столиці. Він - головний подразник місцевих чиновників, тому що давно і наполегливо вимагає від них газифікувати місцеві села.

"Бабкам - вже за 80 років! А вони рубають собі дрова і взимку, і влітку!", - обурюється Валерій.

Газопровід прокладений зовсім поруч з Єгорьєвськими селами. Але в будинках селян газу немає. І, якщо зупинитися і зайти в один з таких дворів, можна потрапити в далеке, дрімуче минуле.

"Ми звертаємося до президента: чому наші ветерани так мучаться? Чому рятуємо Україну, Сирію, а ми - нікому не потрібні ?!" - задає риторичне питання Слєсарєв.

За відсутності газу жителі навколишніх сіл опалюють будинки дровами. На 8 тисяч, пенсію жительки села Владичіно, можна купити близько 5 кубометрів дров. Цього вистачить на півтора місяця, але тоді доведеться забути про їжу. Самим мешканцям рубати ліс не можна: за це можна сісти в тюрму. Забороняють навіть збирати вже зрубані і гнилі дерева.

Втомившись від нескінченних обіцянок і відписок чиновників, яких уже набралася ціла папка, жителі Єгорьєвского району вирішили просити допомоги у ... президента США.

"Якщо нас не гріє наш Президент, нехай нас гріють інші президенти! Не Обама, так хтось інший нам допоможе!" - каже місцева жителька Алла Похіна.

Під листом-зверненням підписалися вже понад п'ятсот осіб. В американському посольстві пообіцяли передати звернення прямо в руки Обамі. Але до посольства Слєсарєв поки не доїхав, давши місцевим чиновникам останній шанс провести в будинки газ. Однак реакції від влади, як і раніше ніякої.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...