Не колаборуйте з новоявленими гітлерівцями, "сеньйора Муссоліні": Італійська чиновниця, яка відвідала Крим, потрапила до списку терористів

Чиновниця заявила, що це дуже серйозне питання, яке обмежує її особисту свободу і свободу тих, хто її оточує, але її не залякати.

Марина Буффоні. Фото:Facebook

Особисті дані члена виконавчої ради Падуї Марини Буффоні, що відвідала Крим у жовтні з делегацією італійських парламентаріїв, були опубліковані на українському антирерористичному сайті "Миротворець". Про це чиновниця написала сьогодні, 27 жовтня, на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Тепер я вважаюся "ворогом Києва", моє ім'я, особисті дані та інша інформація опубліковані в "місці смерті", - написала Буффоні.

За її словами, вона виявилася "серед розшукуваних терористів" після кількох офіційних зустрічей в Криму, куди вона з групою італійських депутатів прибула на запрошення Москви.

"Це дуже серйозне питання, яке обмежує мою особисту свободу і свободу тих, хто мене оточує. Але мене не залякати", - заявила чиновниця.

Раніше повідомлялося, що Крим відвідала делегація депутатів регіональних рад та представників бізнесу Італії. До складу делегації увійшли 18 представників п'яти регіонів Італії: Венето, Лігурії, Ломбардії, Тоскани, Емілії-Романьї. Всі вони представляють сепаратистську партію "Ліга Півночі".

При цьому посол України повідомляв, що уряд Італії рекомендував своїм депутатам утриматися від поїздки в Крим.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...