Не лише у ВР: День вишиванки також відзначили у столичному метро

На кількох станціях тих, хто був у вишиванці, пускали безкоштовно.

В Україні сьогодні - День вишиванки. Ілюстрація:acc.cv.ua

У столичному метро мерехтить від вишиванок. На 2 станціїї – Хрещатик та Майдан Незалежності пускали безкоштовно з 8 до 11 ранку. Про це йдеться на сайті Факти.ICTV, передають Патріоти України.

Найбільше вишиванок, так би мовити, на метр квадратний, сьогодні у Верховні Раді. Тут навіть явка висока, всі хочуть похизуватися вбранням.

Різні вишиванки у депутатів. Аби прийти красунями, депутаткам напередодні довелось помучитись. У першого віце-спікера вишиванок аж 15. Жінки часто дивились на кольори й символи.

Всі ж говорять, що під куполом не дуже хороша енергетика. Тому вишиванки із такими кольорами раніше більше вдягали чоловіки. Бо жінка мала бути красива. А чоловік – захищений. Чоловіки зізнаються: їм вишиванки дарували виборці та прихильниці.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...