Не лише воюють, а й будують: Українські військові відновлюють школу в Соледарі - штаб АТО (фото)

Роботою зайнялися співробітники зі складу підрозділів забезпечення української сторони Спільного центру з контролю координації питань про припинення вогню.

Українські військові взялися за відновлення школи в Соледарі. Фото: Facebook

Сьогодні, 28 червня, стало відомо про відновлення будівлі школи в місті Соледар українськими військовими. Про це інформує прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Повідомляється, що роботою зайнялися співробітники зі складу підрозділів забезпечення української сторони Спільного центру з контролю координації питань про припинення вогню. У прес-службі зазначають, що весь процес проходить під керівництвом полковника Володимира Михайлова.

Відновленням будівлі школи робітники займаються у вільний від службових обов'язків час. Вони встигли відремонтувати деякі елементи декору, пофарбувати фасад будівлі, оновити проблемні ділянки даху будівлі і зайнятися пошуком необхідних матеріалів для поновлення вікон.

За словами офіцера-коменданта підполковника Олега Розумного, на цьому робота далеко не закінчена, адже залишається ще чимало проблем. Деякий час будівля пустувала, тому потрібно терміново зайнятися її відновленням. Якби українські військові не зайнялися цією роботою, то через деякий час довелося б займатися капітальним ремонтом.

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...