Не можна торгувати принципами: Аласанія відмовиться транслювати ЧС-2018 з Росії, навіть якщо збірна України туди поїде

​Глава Національної громадської телерадіокомпанії запевнив, що зробить це, навіть якщо йому загрожуватиме відставка.

Зураб Аласанія. Фото:http://skelet-info.org/

Глава Національної громадської телерадіокомпанії Зураб Аласанія відмовиться від трансляції ЧС-2018, якщо збірна України з футболу поїде в Росію. Про це він заявив в інтерв'ю Телекритиці, передають Патріоти України.

"У питанні трансляції чемпіонату світу-2018 в Росії я буду орієнтуватися на країну. Якщо збірна туди пройде і країна вирішить, що може їхати в РФ і брати участь там, я, як глава каналу, навіть ризикуючи відставкою, скажу: "Ми це показувати не будемо". Я питав у футбольних великих ієрархів про це, вони кривляться і кажуть: "Дай Бог, Україна не потрапить", - сказав Аласанія.

Слід зазначити, що в 2015 році канал "UA: Перший", яким тоді керував Зураб Аласанія, відмовився від трансляцій матчів молодіжної збірної України на чемпіонаті світу в Новій Зеландії, тому що серед генеральних спонсорів ФІФА був "Газпром".

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...