Не можу промовчати про ті події: Вакарчук зворушив глядачів на концерті у Нью-Йорку піснею у пам'ять про бійців АТО (відео)

Багато глядачів запалили ліхтарики на мобільних телефонах, в залі також було чимало прапорів України.

Святослав Вакарчук під час концерту у Нью-Йорку. Фото:соцмережі

Популярна українська рок-група "Океан Ельзи" виступила в Нью-Йорку в рамках свого туру по Канаді і США. Святослав Вакарчук зворушив глядачів, присвятивши одну з пісень українським воїнам, які захищають рідну країну від агресора, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Я не можу не заспівати пісню, про яку думаю кожен день. Не можу промовчати про ті події, які зараз відбуваються на сході України. Хочу виконати композицію про людей, які захищали і захищають нашу рідну країну. Вони стоять там заради нас", - сказав музикант перед виконанням композиції "Мить".

Багато глядачів запалили ліхтарики на мобільних телефонах, в залі також було чимало прапорів України.

Під час концерту "Океан Ельзи" також виконав треки "Майже весна", "Вставай", "Мила моя", "Без бою", "Зелені очі", "Стріляй", "Той день", "Я так хочу до тебе" , "Дякую", "На небі", "Не йди", "Вище неба", "Я Відчуваю тебе", "Осінь", "911", "Обійми" та інші.

Крім того, Вакарчук присвятив пісню "Хтось в небо летить" своєму загиблому другові Кузьмі Скрябіну.

У мережі з'явилося 37-хвилинне відео з концерту в Нью-Йорку.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...