Не мироточили?: Поклонська обізвала "самозванцями" представників династії Романових, які проїхали по Кримському мосту

Колишня "прокурор" звинуватила княгиню Романову та її сина у тому, що вони "розраховують на шматочок кримської землі".
Наталія Поклонська. Фото: соцмережі.

Колишня "прокурор" окупованого Криму, так званий депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська обурилася візитом на півострів представників російської царської сім'ї Романових – Георгія і його матері Марії, передають Патріоти України.

"Воістину дуже добре, коли іноземні громадяни, рекламуючи себе, рекламують і досягнення російської будівельної та автомобільної галузей. Не знаю, чи допоможе це "титулованим" гостям з Іспанії отримати якийсь куточок на кримській землі, але насправді їм удалося багато: привести в несамовитий захват рабина севастопольської синагоги, поспілкуватися з журналістами, побувати на екскурсіях, отримати значок із корабликом і багато іншого", – написала Поклонська у Facebook 3 червня.

Вона назвала сім'ю Романових "самопроголошеними". "Перш ніж захоплюватися подібними вояжами самопроголошених "государынь" і "цесаревичей", непогано було б глибше зазирнути в історію і зрозуміти, кого ми намагаємося вихваляти і шанувати. Поки зраджений усіма останній російський імператор Микола ll перебував під арештом, його двоюрідний брат Кирило Володимирович із червоним бантом заявився до [російського політичного діяча Михайла] Родзянка, щоб присягнути революції", – заявила "депутат".

За її словами, у зв'язку з цим замість "вірнопідданських" почуттів у неї виникають інші. "До яких пір будемо виставляти себе на загальне посміховисько? Скільки можна дурити людей усілякими "монархами"? Чи робить нам честь надання почестей таким комівояжерам із незрозумілими цілями? Здається, у "синів лейтенанта Шмідта" все вже награлися", – заявила вона.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...