​Не на того поставив: Людина Суркіса програла вибори президента УЄФА, обрано словака

Почесний президент УЄФА Григорій Сурікса спочатку лобіював інтереси іспанця Вільяра, потім голландця ван Прааг. Характерно, делегація ФФУ голосувала на виборах президента УЄФА за проти фаворита Суркіса

Александер Чеферін - новий президент УЄФАСловенця Александера Чеферіна обрали сьомим президентом УЄФА, передають Патріоти України із посиланням на "Чемпіон".

Зазначається, що Чеферін отримав 42 з 55 голосів. У боротьбі за пост глави союзу він у голосуванні випередив представника Нідерландів Міхаеля ван Праага.

Раніше ЗМІ повідомляли, що почесний президент УЄФА Григорій Сурікс на виборах президента УЄФА лобіював інтереси ван Праага. Також зазначалося, що за допомогою своїх зв'язків Григорій Суркіс намагався донести до послів України в різних країнах думку, що Україна буде голосувати на виборах президента УЄФА за іспанця Анхеля Марія Вільяра.

Як пишуть журналісти, саме цю позицію посли мали донести до представників футбольних організацій країн, де вони працюють.

Пізніше Анхель Марія Вільяр зняв свою кандидатуру на виборах президента УЄФА. Однією з причин такого вчинку називають резонанс, викликаний тиском на делегатів конгресу.

ЗМІ нагадують, що Мішель Платіні пішов із поста президента УЄФА офіційно 14 вересня. Це сталося у зв'язку з тим, що француза відсторонили від футбольної діяльності терміном на чотири роки за отримання незаконного платежу від колишнього керівника ФІФА Зеппа Блаттера у розмірі £1,6 млн у 2011 році.

За інформацією видання, делегація ФФУ на чолі з Андрієм Павелком голосувала на виборах президента УЄФА заАлександера Чеферіна.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...