Не "обамка" якийсь: У Донецьку пройшло свято абсурду - мітинг на честь дворіччя "інавгурації" Захарченка (фото)

"Свято" пройшло в сквері біля площі імені Леніна.

Фото:http://novosti.dn.ua/

У центрі Донецька сьогодні, 4 листопада, жителі непідконтрольних міст Донецької області беруть участь в акції на честь глави незаконної організації "ДНР" Олександра Захарченка Про це пишуть Новости Донбасса, інформують Патріоти України.

Як повідомляє кореспондент видання, в сквері біля площі імені Леніна близько тисячі людей провели акцію на честь «інавгурації» Захарченка, яка пройшла два роки тому. Люди тримали в руках таблички з найменуванням організацій і міст, які вони представляли. Зі сцени виступали активісти руху "Донецька республіка".


Зі сцени також лунали пісні зі словами "Вставай, Донбасс, прогоним хунту» и «Кто такие «Золотые, Боевые? - Русские! Кто такие Мировые? - Россияне! Русские!".

Як відомо, в Росії сьогодні відзначали державне свято - День народної єдності. Воно встановлено з ініціативи міжрелігійної ради РФ. Вперше відзначалося 4 листопада 2005 року.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...