Не педагогічне виховання: Старшокласника на Рівненщині вчитель та завуч "заспокоювали" кулаками (відео)

Дісталося по голові також дівчині, яка заступилася за однокласника. Педагоги стверджують, що діти все перебільшують.

Фото:скрін відео

На Рівненщині завуч і вчитель трудового навчання влаштували розправу над старшокласником за погану поведінку, просто на урочистій лінійці. Про це розповів ТСН сам учень, передають Патріоти України.

Шкільний конфлікт підтверджують і інші старшокласники. Більш того, завуч, мовляв, вдарила ще й дівчину, яка заступилася за однокласника. Педагоги кажуть, що діти все перебільшують.

Старшокласник Давид в коридорі школи показує, чим закінчилася для нього лінійка. Дітям вручали грамоти. Хлопець разом з усіма аплодував і свистів. І це, мовляв, не сподобалося заступнику директора. Вгамовувати школяра взявся і чоловік завуча - вчитель праці. Давид говорить, той його тягнув по коридору.

"Він мене почав душити. Каже, я б тебе придушив, якби не директор і не в школі", - каже одинадцятикласник.

Цей конфлікт бачили однокласники Давида. Одна з дівчат заступилася за юнака. І, каже, отримала від завуча й сама.

"Я кажу, чого ви його так жорстко чіпаєте? Я вже відходила, а вона мене наздоганяє і як в голову дасть рукою", - каже дівчина.

Одні школярі кажуть - Давид таки хуліганив. Інші, що поводився як все. На тій лінійці був і директор. І переконує, конфлікту не бачив.

«Одна сторона каже, йому робили зауваження, він почав кривлятися у відповідь, тобто провокувати», - запевняє директор Млинківської школи Олександр Касянчик.

Спочатку Давид батькам про сутичку в школі не розповів. Їм тільки вчителі сказали, що хлопець погано себе вів. І коли батьки 12 дітей, вісім з яких вчаться в цій же школі, дізналися, що їхнього сина душив учитель, злякалися.

«І не била я її і не била я вашого Давида. Обманюєте, ви обманюєте », - заявляє завуч з виховної роботи. Стверджує, Давида вона не смикала, і однокласницю його не била.

«На зло мені в обличчя взяв і гакнув. Коли я взяла його за руку, він пручається, не хоче йти, я його виводжу сюди, щоб він став і стояв », - розповідає жінка.

Тоді ж за виховання взявся і чоловік завуча. І каже, дверима хлопця не тиснув і не душив.

«Якби ці вчителі визнали свою провину ... Ми можемо цю справу залишити, але як, якщо винуватці не визнають провину», - обурений батько Давида.

Потім батько з сином пішли в поліцію. Копи кажуть, кримінальна відповідальність для педагогів може наступити тільки, якщо у юнака будуть побої. Перевірку вже почали в відділі освіти. Створили комісію.

Чи будуть карати педагогів, вирішать, коли все з'ясують точно. Тим часом, батьки Давида повідомили, вже після від'їзду журналістів вчителі визнали, що були неправі і вибачилися перед сім'єю.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...