Не підемо: Кримчани відмовляються служити в російській армії

​​Раніше вони рвалися в Росію, але тепер не готові за неї не те, що гинути, а навіть служити.​

Кримські призовники не поспішають служити в російській армії. Ілюстрація:kavyn.kr.ua

Російська влада Криму підвела підсумки осінньої призовної кампанії і озвучила проблеми, з якими довелося зіткнутися. Про це пише Крым.Реалии, зазначають Патріоти України.

"Були виділені недоліки, з якими зіткнулися під час осіннього призову. Серед них - неналежне медичне обстеження призовників, недостатньо результативний розшук громадян, які ухиляються від військової служби", - повідомляє прес-служба російської адміністрації Керчі.

У повідомленні наголошується, що місцевій владі доручено виправити "недоліки" до весняного призову.

У Криму поліція погрожує кримським татарам штрафами і переслідуваннями за ухилення від служби в армії.

У минулому році по всьому півострову Міноборони Росії проводило акцію «Військова служба за контрактом - твій вибір», рекламуючи переваги військової служби в Росії.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...