Не полінувалися залізти вгору: На Житомирщині вандали розбили меморіальну дошку загиблому добровольцю батальйону "Донбас" (відео)

У товаришів загиблого героя не дуже багато надій, що руйнівників меморіалу знайдуть і покарають, але друзі вирішили - знищену дошку Юрію Коновалову оновлювати не будуть.

Скрін відео

У Житомирській області вандали розбили меморіальну дошку загиблому добровольцю батальйону "Донбас" Юрію Коновалову. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Відзначається, що меморіальну дошку на одній зі скель області встановили альпіністи - друзі героя. Однак вандали не полінувалися полізти вгору, щоб розбити граніт. Втім, плита не розсипалася, тільки розкололася, розповіли журналісти.

У товаришів загиблого героя не дуже багато надій, що руйнівників меморіалу знайдуть і покарають, але друзі вирішили - знищену дошку Юрію Коновалову оновлювати не будуть.

Уточнюється, що Юрій Коновалов був кандидатом економічних наук, після Майдану пішов добровольцем на фронт і загинув під час виходу з Іловайського котла.

Про акт вандалізму повідомили поліцію, яка склала відповідний протокол.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...