Не проскочив: Біля Маріуполя бійці Нацгвардії затримали "прокурора ДНР"

Правоохоронці з'ясували, що затриманий безпосередньо причетний до діяльності незаконних збройних формувань "республіки".

Фото:5 канал

1 липня на блокпосту, що на виїзді з міста Маріуполь, військовослужбовці Національної гвардії України спільно з представниками спецпідрозділу Нацполіції "Шторм" у складі Об'єднаних сил затримали громадянина, який вважається прокурором так званої "ДНР". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу НГУ у Facebook.

Близько 16:40 спільним нарядом правоохоронці зупинили легковий автомобіль KIA Ceed для перевірки документів пасажирів та салону транспортного засобу. В ньому знаходився громадянин 1986 року народження, уродженець міста Маріуполь, який наразі проживає в м. Севастополь.

Під час перевірки затриманого громадянина у ситуаційному центрі по базі даних Національної поліції виявилось, що чоловік безпосередньо причетний до діяльності незаконних збройних формувань так званої «ДНР», а саме є співробітником прокуратури «ДНР».

Того ж дня, на блокпосту на виїзді з селища Благодатне Донецької області, гвардійці зупинили для перевірки міжміський автобус Маріуполь - Святогірськ. Під час перевірки громадян встановлено, що один з пасажирів 1984 року народження мешканець міста Горлівка має зв’язки з незаконними збройними формуваннями так званої «ДНР».

Обох громадян було затримано і передано співробітниками Нацполіції для подальшого з’ясування обставин.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...