"Не просто загинула людина - зупинилося життя цілої сім'ї": ДРГ бойовиків підступно вбила 22-річного українського воїна (фото)

Злочинці-терористи підійшли до бійця під прикриттям мінометів та розстріляли його. Вічна пам'ять Герою!

Вічна пам'ять тобі, Сергію! Фото: "Фейсбук"

У зоні АТО 26 січня загинув 22-річний військовий Сергій Непсов з Миколаєва. Про це повідомляє волонтерська організація "Повернись живим" на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Міномети і артилерія не стихають по фронту вже кілька діб. От під прикриттям мінометів дуже близько підійшла диверсійно-розвідувальна група сєпарів. В хлопця влучила куля, пробила бронежилет, пробила легеню. Шансів вижити практично не було", - йдеться у повідомленні.

"Це не просто загинула людина. Це зупинилося життя цілої сім'ї. У них вже ніколи не буде так, як завжди. Його батьки ніколи не спатимуть спокійно. Всі плани, надії і сподівання – все можна перекреслювати і передумувати заново… Коли вщухне біль. Через роки. З цим болем просто навчаться жити. Пристосуються", - зазначають волонтери. На сторінці загиблого бійця у соцмережі друзі та знайомі висловлюють свою скорботу. Вічна пам'ять!

Ухилянтів повернуть назад? Литва може відмовити в наданні посвідки на проживання чоловікам з України

середа, 8 травень 2024, 10:50

Литва може відмовити в наданні посвідки на проживання чоловікам з України. Зокрема, якщо Київ доведе, що вони відхиляються від військової служби. Про це заявила прем'єр-міністр Литви Інгріда Шимоніте. "Ми не будемо організовувати депортацію або шукати ...

Це варто знати! Що треба нести на цвинтар у поминальні дні і чи можна брати їжу і алкоголь

середа, 8 травень 2024, 10:45

Через тиждень після найбільшого християнського свята Великодня починаються поминальні дні. Уцей час віряни відвідують своїх померлих близьких на кладовищі та вшановують їх. Однак не всі знають, з чим саме потрібно приходити на цвинтар. Тому священник П...