Не "Путин памаги": Росіяни просять Обаму... провести газ у Підмосков'ї

Люди зневірилися в російській владі.

Ілюстрація: ЖЖ

У посольство США в російській столиці прийшли незвичайні прохачі - ціла делегація жителів Єгорьєвського району Московської області. Вони принесли з собою звернення до президента США Барака Обами, під яким зібрано 531 підпис, повідомляють Патріоти України.

Пенсіонери Підмосков'я зневірилися шукати в лісі сухі гілки для опалення своїх будинків і просять американського президента провести в їхні села газ, оскільки на його російського колегу Володимира Путіна вже давно немає ніякої надії, передає Московський комсомолець. За словами глави делегації, мешканця Єгорьєвська Валерія Слєсарєва, в низці сіл району організовано не продають навіть дрова.

Самому Валерію Слєсарєву, який багато років очолює боротьбу сільських жителів за газифікацію, вже неодноразово довелося на собі зіткнутися з терором російської державної машини. Невідомі підірвали його приватний магазин з автозапчастинами, спалили лазню на присадибній ділянці, а самого активіста посадили під надуманим приводом на 15 діб, коли в райцентр приїжджав на зустріч з жителями обласної губернатор - щоб уникнути незручних питань.

В свою чергу у посольстві США до прохання жителів Єгорьєвського району Московської області поставилися з усією серйозністю. Їм навіть призначили дату аудієнції. Не виключено, що в результаті цього звернення проблема з газом все ж може бути вирішена.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...