Не робіть з мажора жебрака: Прокуратура вимагає збільшити заставу для вбивці Толстошеєва до п'яти млн

Київська прокуратура вже внесла до Апеляційного суду скаргу на постанову Шевченківського райсуду столиці.

Київська прокуратура вимагає збільшити Стасу Толстошеєву розмір застави. Ілюстрація:www.rbc.uaПрокуратура Києва оскаржила постанову суду щодо розміру застави 22-річному Станіславу Толстошеєву, який здійснив 9 січня ДТП зі смертельним результатом біля станції метро "Лівобережна" в Києві. Про це йдеться в повідомленніпрес-служби прокуратури Києва у Facebook, інформують Патріоти України.

"Прокуратурою міста Києва до Апеляційного суду внесена апеляційна скарга на постанову Шевченківського райсуду столиці, який обрав для 22-річного водія, підозрюваного у смертельній ДТП біля станції метро" Лівобережна ", запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 137, 8 тис. грн ", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що суд першої інстанції, задовольнивши клопотання прокуратури з приводу обрання водієві запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою, визначив розмір застави, який не здатний забезпечити виконання підозрюваним передбачених законом обов'язків під час досудового розслідування.

"У зв'язку з цим в апеляційній скарзі прокурор просить суд скасувати постанову Шевченківського райсуду і винести нову, якою застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді утримання під вартою і визначити розмір застави в сумі 5 млн грн", - додали в прокуратурі.

"Є чіткі правила, вони дещо змінилися": В Міноборони заявили, що не всі держслужбовці матимуть бронювання

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:54

Державні службовці, які є військовозобов’язаними і не мають бронювання, підлягають мобілізації на загальних підставах. Про це сказав речник Міноборони Дмитро Лазуткін в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. "Йдеться про те, що ці люди також н...

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...