На Київщині за чверть мільйона хабара затримали голову сільради (фото)

Посадовець спільно з приватним землевпорядником вимагав від громадянина гроші за виготовлення технічної документації та прийняття рішення сесією сільради про зміну цільового призначення земельних ділянок.

Затримання хабарника. Фото:Facebook

Голову однієї з сільрад Київщини та приватного землевпорядника спіймали на хабарі у 250 тисяч гривень. Про це повідомляє Прокуратура Києва у Facebook, передають Патріоти України.

Посадовець спільно з приватним землевпорядником вимагав від громадянина 250 тисяч гривень за виготовлення технічної документації та прийняття рішення сесією сільради про зміну цільового призначення земельних ділянок площею майже 2,8 га.

Зловмисників затримали під час одержання ними другої частини хабара у розмірі 7,5 тисячі доларів (еквівалентно 190 тисячам гривень).

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

На даний час за місцем роботи та проживання зловмисників тривають обшуки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...