Не розгубилася: В Одесі дівчина відкрила вогонь по нападниках, злякавшись пограбування

Під час стрілянини постраждав один з нападників, якого забрала швидка допомога.

Ілюстрація:zbroya.info

Під час патрулювання у Приморському районі Одеси екіпаж патрульних почув стрілянину. Як , Вночі,15 квітня, біля входу у двір на вулиці Рішельєвській стояло шестеро молодиків, які побачили 25-річну дівчину, що виходила з автівки. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Одеси у Facebook, передають Патріоти України.

Чоловіки підійшли до неї та почали провокувати на сутичку. Дівчина не розгубилась, дістала травматичний пістолет та почала стріляти. Почувши постріл, чоловік дівчини вибіг з будинку та попередивши про те, що буде стріляти, відкрив вогонь по чоловіках.

Як з'ясувалося згодом, дівчина при собі мала значну суму грошей, тому злякалась, що молодики намагаються її пограбувати. Під час стрілянини постраждав один з нападників, якого забрала швидка допомога. І подружжя, і правопорушників доставили до відділку поліції для з'ясування обставин пригоди.

Близнючка таємно ходила на роботу замість сестри, але далі щось пішло не так

четвер, 16 травень 2024, 12:29

Після того, як одній із сестер відмовили у щорічній відпустці, блогерки з Канади Алі та Ное Ченс, вирішили спробувати провернути аферу. Однак, усе закінчилося провалом. Сестра, яка була на заміні, розповіла про це у TikTok і ролик побачив керівник. На ...

Більшого поєдинку в боксерському житті вже не буде: Усик розповів, чи завершить кар'єру після об'єднавчого бою з Ф'юрі

четвер, 16 травень 2024, 11:43

Чемпіон світу за версіями WBO, WBA та IBF у суперважкій вазі українець Олександр Усик заявив, що не планує завершувати кар'єру найближчим часом. За словами українця, незалежно від результату бою з володарем титулу WBC британцем Тайсоном Ф'юрі, він збир...