Не розуміє її токсичність, чи гроші не тхнуть? Каменських шокувала українців появою у компанії з російською запроданкою

В той час як Ані Лорак продовжує дратувати українців своєю присутність на зрадженій нею Батьківщині, деякі "зірки" шоубізу не соромляться її компанії. Судячи з вигляду обидві панянки обожнюють спільне товариство і не відчувають ніякого дискомфорту.
Настя, май гідність, це ж ботоксне г*мно: Каменських із запроданкою Лорак шокувала всіх

Як відомо, нещодавно з Росії повернулася скандальна співачка Ані Лорак. У Києві одіозна жінка активно відвідує світські заходи, і регулярно ділиться новими постами і фото зі своїми фоловерів, намагаючись довести, що на Батьківщині її пам'ятають і люблять, зазначають Патріоти України. Багато українців обурені таким нахабством.

Ани Лорак и Каменских

Під одним з постів Лорак, де остання обіймається екс-напарницею Потапа коментатори не шкодували “міцних” слів, висловлюючи своє обурення. Причому, Настя Каменських також потрапила “під роздачу” і підписники резюмували “що вона ні чим не краще”. При цьому знаходяться й ті, що намагаються виправдовувати цих "зірок".

“Чергове чудовисько з Росії приїхало чого”, “Вона зрадила Україну”, “Фу, гидота. Лорак чемодан, вокзал, москальня!”, “Дівчина з дуже красивим і сильним голосом! Вона в США, Німеччині, Білорусі та ін. Країнах і містах співає українські пісні українською мовою з усім залом! в Австралії співав разом з нею весь зал Червону Руту! “,” Стільки любовних комментов ??? “,” Часто вона стала з’являтися в Україні “,” Не треба змішувати творчість і політику! творчість завжди без кордонів, просто існують люди з окремою думкою “,” Гордість? Це позорище і слава богу вже не наше “,” Ця гордість тепер не наша гордість, а новосибірської птахофабрики, де вона концерти дає - Там їй саме і місце", – пишуть підписники.

Лорак и Каменских


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...